« Howto repair a Cyrus … | Hjem | Setting up SSHGuard o… »

Den norske delen av ODP er ikke død ...

Publisert torsdag 12 juni 2008 klokka 22:55

Mange har nok tenkt at den norske delen av ODP er død, men jeg kan herved avkrefte det ryktet. I løpet av de siste 30 dagene har det kommet 12 nye redaktører - som er interessert i alt fra det paranormale til internettspill via dans og TV-kanaler.

Er det et område / en kategori i ODP - World: Norsk som du synes trenger hjelp, er det bare å søke ...

6 kommentarer

Gravatar for Torbjørn Marø

Jeg søkte om å bli redaktør i den norske programmeringskategorien i går kveld, og venter i spenning på svar. Håper det at det ikke har sjedd noe på denne bloggen siden juni i fjor også betyr at det ikke er noe aktivitet på den norske delen av ODP – til tross for hva som ble lovet i denne posten. Brenner for å bidra.

Torbjørn Marø (E-post ) - 29-03-2009 18:56
Gravatar for Hans Nordhaug

Den norske delen av ODP er definitivt ikke død. Siden nyttår har det kommet 7 nye redaktører. Torbjørn, sjekk innboksen din …

Hans Nordhaug - 30-03-2009 09:41
Gravatar for Torbjørn Marø

Ah, det var kjekt, nå er jeg redaktør. Da skal jeg bruke litt tid på å sette meg inn i retningslinjene.., før jeg forsøker å ta kategorien jeg har sett meg ut til nye høyder.

Torbjørn Marø (E-post ) - 30-03-2009 12:22
Gravatar for Freddy Pedersen

Jeg har nå søkt om å få bli redaktør i ODP. Ser at det fremdeles er en del kategorier som mangler redaktører, og har i den forbindelse et ønske om å være med og bidra. Venter i spenning.

Freddy Pedersen (E-post ) - 09-12-2010 20:45
Gravatar for Andreas Wiik

Hei!

Fant deg fordi du står som readktør for Norge på DMOZ. Jeg jobber med Søk og SEO i NRK. (andreas.wiik@nrk.no)

Jeg søkte om å bli redaktør. Spesifikt fordi TV-programmet Migrapolis har en svært uheldig beskrivelse på dmoz.org. http://nrk.no/migrapolis/

Det tok bare 6 måneder før jeg fikk et upersonlig avslag, og beskrivelsen jeg ba om å få endret er ikke endret. Så jeg synes ikke det er så rart om folk oppfatter at norsk DMOZ er dødt.

Jeg forundret meg over at Google fortsatte å bruke beskrivelsen fra DMOZ, når innholdet der både er mangelfullt og utdatert. Ikke lenge etter gikk Google over til vår beskrivelse, men Bing bruker fortsatt DMOZ.

Andreas Wiik (E-post ) - 31-10-2011 09:35
Gravatar for Hans Nordhaug

Hei, Andreas!

Beklager at søknaden din ble avslått. Jeg kan ikke fatte hvorfor siden DMOZ/ODP generelt, og den norske delen spesielt, desperat trenger folk.

Jeg er fortsatt Meta og kan godkjenne søknader, men jeg har altså ikke behandlet din. Derimot har jeg ikke hatt tid til å redigere på flere år. Grunnen til at jeg behandler søknader i ODP veldig sjeldent er rett og slett at systemet ikke gir meg beskjed.

Slik situasjonen er nå vil jeg fortsatt hevde at den norske delen av ODP ikke er død, men den ligger definitivt på sotteseng.

Hans Nordhaug (E-post ) - 31-10-2011 10:02

Skriv en kommentar

Husk personlig info?
Skjul e-post
Merk: Alle HTML-tagger utenom <b> og <i> fjernes fra kommentarer. Du kan lage lenker ved å skrive URLen eller e-postadressen rett inn i teksten.