| Hjem | Free Culture »

Velkommen til min enkle weblogg

Publisert søndag 31 oktober 2004 klokka 22:32

Så har jeg endelig fått meg en weblogg. Her har jeg planer om å skrive om ting som opptar meg - fri (og åpen) programvare, politikk og kanskje noe om meg selv. De som kjenner meg vet at dette ikke kommer til å være den mest aktive webloggen, men kanskje jeg kommer med et gullkorn av og til. Jeg kommer til å opprette en faglig weblogg etterhvert - som du finner under lenker (i venstre margen) med tid og stunder. Alle er selvølgelig velkommen til å legge igjen en kommentar om hva som helst.

Nå må jeg hjem og lage lapskaus...

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Husk personlig info?
Skjul e-post
Merk: Alle HTML-tagger utenom <b> og <i> fjernes fra kommentarer. Du kan lage lenker ved å skrive URLen eller e-postadressen rett inn i teksten.