« Hotmail parses URLs w… | Hjem | Lenge leve ODP »

l8tr.org

Publisert torsdag 5 oktober 2006 klokka 01:25

Noen gang prøvd å besøke ett nettsted som ikke laster pga for mange besøkende, midlertidig nettverksbrudd, vedlikehold og lignende? Antok det, ja. Til nå har du sikkert lagt til nettstedet i bokmerkene din og besøkt det inntil det endelig virker igjen eller inntil du glemmer alt om nettstedet. Eller kanskje du bare gav opp med en gang?

Løsningen har kommet: l8tr.org ("senere.org") Dette er en gratis tjeneste fra John Graham-Cumming hvor du bare oppgir nettstedets adresse og din e-post og så får du beskjed når nettstedet er tilgjengelig igjen. (Du kan trygt oppgi adresse din her - John er mannen bak antispamløsningen PopFile, The Spammers' Compendium og mye mer.

Oppdatert: Nå har jeg prøvd det en gang på ordentlig og det virket utmerket.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Husk personlig info?
Skjul e-post
Merk: Alle HTML-tagger utenom <b> og <i> fjernes fra kommentarer. Du kan lage lenker ved å skrive URLen eller e-postadressen rett inn i teksten.