Nigera-spam - nå også om kjøkken

Publisert tirsdag 21 juni 2005 klokka 14:47

Jeg prøver for tiden å gi bort vårt gamle kjøkken (på rot) i steden for å kjøre det på fyllinga selv. Jeg ble litt overrasket da en Dr. Gonzalez Shishi kontaktet meg fra Italia!

Les resten av «Nigera-spam - nå også om kjøkken»

Integrert tilbaketråkk i Pivot?

Publisert lørdag 19 mars 2005 klokka 22:46

English summary: This is my vote :-)

Tilbaketråkk (trackback) har vært bare delvis implementert i Pivot - verktøyet som denne bloggen bruker. Jeg har nå skrevet en patch som gjør behandling av tilbaketråkk like enkelt som behandling av kommentarer. For at pacthen skal bli akseptert må denne meldingen ha mer enn X tilbaketråkk. Dette er min stemme.

PC World og åpne standarder

Publisert onsdag 9 februar 2005 klokka 13:35

Siden Høgskolen i Molde abonnerer på PC World pleier jeg å bla igjennom bladet hver måned. I PC World ekstra nr. 1 - 2005 skrev Dag-Rune Z. Vollen en artikkel kalt «Norge informasjonsisolert?». Maken til uvitenhet har jeg ikke sett på lenge. Riktignok forventer jeg ikke at PC World skal bry seg om åpen kildekode, men de burde klare å forstå fordelen med åpne standarder.

Les resten av «PC World og åpne standarder»

Free Culture

Publisert mandag 13 desember 2004 klokka 20:47

Som støttemedlem av Free Software Foundation (FSF) mottok jeg for noen ukers siden Free Culture av Lawrence Lessig. Boka har samme motiver som Free Software, Free Society av Richard Stallman, men med fokus på kulturen. I korthet handler den om hvordan de store mediakonsernene (mis)bruker og utvider kopiretten (copyright) til sin egen fordel.

Les resten av «Free Culture»

Velkommen til min enkle weblogg

Publisert søndag 31 oktober 2004 klokka 22:32

Så har jeg endelig fått meg en weblogg. Her har jeg planer om å skrive om ting som opptar meg - fri (og åpen) programvare, politikk og kanskje noe om meg selv. Les resten av «Velkommen til min enkle weblogg»